Wie ben je, wat wil je, waar sta je en hoe denk je de komende jaren je diepste verlangens te realiseren. Gezondheid, relaties, werk, kinderen, spiritualiteit en levensmissie. Zie hier enkele populaire thema’s waar iedereen graag een eerlijk antwoord op wil hebben. Onder de astrologische benaderingen is de Vedische Astrologie de absolute topper. Narada Visser heeft in Nederland en ver daar buiten talloze consulten gegeven. Zo’n consult is heel uitgebreid en is inclusief een edelsteenadvies, uitdraai van de Vedische geboortekaart, gezondheidsadviezen en een digitale opname van het consult.

Persoonlijk Consult (1,5 uur) Euro 95

Skype Consult (1 uur) Euro 80

In Nederland vinden geregeld consultendagen plaats te Amsterdam, Waalre, Eindhoven, Rotterdam, Ellecom en andere plaatsen in het land.

 

 

Beroepsopleiding Consultant Vedische Astrologie via Afstandsonderwijs

Zie de pagina Opleidingen/Afstandsonderwijs/Vedische Astrologie

Narada Visser volgde in 1993 de Lerarenopleiding Vedische Astrologie aan de Maharishi Vedische Universiteit te Seelisberg, Zwitserland. Hij is een internationaal zeer ervaren en bekend leraar en consultant in de Vedische Astrologie. Hij schreef o.m. het studieboek Vedische Astrologie & Tijdsplanning, Saraswatie Art Publishers,  Amsterdam, ISBN 978-90-76389-09-7, 2de druk, 495 pagina’s.

In zijn consulten komen desgewenst de volgende thema’s aan de orde:

  • spiritualiteit en levensbestemming
  • persoonlijke kwaliteiten
  • voedings- en gezondheidsadviezen
  • werk en leefstijl
  • kruidenpreparaten en edelsteenadvies
  • matching tussen personen
Bel Narada nu op 06-45052524 of stuur een bericht naar naradakush@gmail.com.

 

2044total visits,1visits today