Wie ben je, wat wil je, waar sta je en hoe denk je de komende jaren je diepste verlangens te realiseren. Gezondheid, relaties, werk, kinderen, spiritualiteit en levensmissie. Zie hier enkele populaire thema’s waar iedereen graag een eerlijk antwoord op wil hebben. Onder de astrologische benaderingen is de Vedische Astrologie de absolute topper. Narada Kush heeft in Nederland en ver daar buiten talloze consulten gegeven. Zo’n consult is heel uitgebreid en is inclusief gezondheidsadviezen, edelsteenadvies, uitdraai van de Vedische geboortekaart en een digitale opname van het consult.

Persoonlijk Consult-online (1,5 uur) Euro 120

De online consulten vinden in de regel plaats via Zoom. Er wordt dan vooraf aan het consult een Zoom link toegestuurd.

In de consulten komen in ieder geval de volgende thema’s aan de orde:

  • spiritualiteit en levensbestemming
  • persoonlijke kwaliteiten
  • voedings- en gezondheidsadviezen
  • werk en leefstijl
  • kruidenpreparaten en edelsteenadvies
  • matching tussen personen

In Nederland vinden geregeld consultendagen plaats te Amsterdam, Waalre, Eindhoven, Texel (Den Burg), Ellecom, Boksum en andere plaatsen in het land. Zie voor de planning van de consultendagen www.naradakush.nl.

 

Beroepsopleiding Consultant Vedische Astrologie via Afstandsonderwijs

Zie de paginas Vedische Opleidingen en Afstandsonderwijs

Narada Kush volgde in 1993 de Lerarenopleiding Vedische Astrologie aan de Maharishi Vedische Universiteit te Seelisberg, Zwitserland. Hij is een internationaal zeer ervaren en bekend Vedisch leraar en consultant in de Vedische Astrologie. Hij schreef o.m. het studieboek Vedische Astrologie & Tijdsplanning, Saraswatie Art Publishers,  Amsterdam, ISBN 978-90-76389-09-7, 2de druk, 495 pagina’s.

Bel Narada nu op 06-45052524 of stuur een bericht naar naradakush@gmail.com.

 

6839total visits,1visits today