DUC EDUCATIONAL CENTRE

De Blue Star Academie heeft een samenwerkingsovereenkomst met het DUC Educational Centre waarin ze per 5 februari 2017 als ‘Affiliation Institute’ naar buiten kan treden onder auspiciën van het DUC Educational Centre. Op basis hiervan kan BSA in samenwerking met DUC post-hbo onderwijsprogramma’s aanbieden waarvoor een DUC Bachelor/Master Diploma kan worden verleend.

Het DUC Educational Centre is een non-profit off-campus instituut voor academisch, post-hbo onderwijs en beroepstrainingen. Ze biedt studies aan op de terreinen van filosofie, psychologie en religie, alsmede opleidingen tot consultant in deze gebieden. Alle studies worden afgerond met een DUC Bachelor/Masterdiploma.

De DUC programma’s kenmerken zich door kwaliteit, diepgang en veelzijdigheid. De belangrijkste doelstelling is om de deelnemers kennis, inzicht en vaardigheden bij te brengen die toepasbaar zijn in het persoonlijke leven, de beroepspraktijk en in de samenleving.

Het DUC Educational Centre is voor alle opleidingen, cursussen en trainingen en afstandsonderwijs-programma’s opgenomen in het SNRO –Register als ‘HBO-conform Systeem Geaccrediteerd Opleidingsinstituut’. Registratienummer SNRO SA 14.05.30.42130.01. Zie www.dutchuniversitycollege.nl, www.duceducationalcentre.nl.

 

1132total visits,1visits today