Academie voor Bewustzijnsontwikkeling

Vrijwel dagelijks merken we dat de uiterlijke dingen van het leven ons niet blijvend gelukkig kunnen maken. Waar je het wel vindt, is in jezelf. Goed verstopt onder jouw gedachten, overtuigingen en emoties. Onder alles wat je tegenhoudt. Holistisch onderwijs, voor jong en oud, is nodig om dat weer in balans te brengen en dat is waar de BLUE STAR ACADEMIE zich voor inzet.

De Blue Star Academie biedt niet alleen kennis over de uiterlijke zaken van het leven, maar geeft vooral aandacht aan de kenner van die buitenwereld. En dat zijn we zelf. Als je gaat inzien dat de kwaliteit van het leven alles met jezelf te maken heeft, geeft dat een grote, innerlijke bevrijding! Er ontstaat rust en vertrouwen in jezelf. Waardoor je rustiger, zelfbewuster, liefdevoller, vrediger en gelukkiger kunt zijn dan je ooit durfde te geloven.

De Blue Star Academie is er voor iedereen die toe is aan een nieuw begin, een herstart van je leven en het aanboren van nieuwe, verrassende mogelijkheden.

LET OP: Narada Kush verblijft geregeld in Nederland om consulten Vedische Astrologie en meditatiecursussen te geven. Zie Agenda. Informatie en aanmelding via naradakush@gmali.com.

Activiteiten

De Blue Star Academie biedt bijzondere spirituele programma’s en activiteiten aan die zich op jouw innerlijke groei richten zodat je meer geluk, gezondheid en wijsheid gaat ervaren. De BSA werkt daarbij vanuit de missie en visie van haar geestelijke leraar Sri Vasudeva, die zijn internationale spirituele centrum in Trinidad & Tobago heeft.

In samenwerking met DUC Educational Centre biedt de Blue Star Academie Vedische Opleidingen (Vedische Astrologie, Ayurveda en Vedische Studies) aan die je naar het hoogste niveau van je therapeutische kwaliteiten kunnen leiden (zie pagina Vedische Opleidingen).

Het hogere doel van de Blue Star Academie is om bij te dragen aan het scheppen van een positieve en duurzame samenleving. En daarin een voorbeeld en inspiratie te zijn voor anderen.

Voor aanmelding van een van onze activiteiten kun je mailen naar aanmelden@bluestaracademie.nl of bellen naar Narada Kush, 06-45052524.

 

Actueel:

BLUE STAR SATSANG IN BOEDAPEST

Met veel plezier kondigen we dit seizoen opnieuw een Blue Star Satsang aan, die plaatsvindt in Boedapest op zaterdag 7 december, van 16.00 - 18.00 uur. Als speciale gasten uit Nederland zal het bekende duo Madhava (gitaar) & Radha (zang) deze Satsang weer verzorgen, met het chanten van prachtige mantras. Iedereen van harte welkom!

Lees verder!