Academie voor Bewustzijnsontwikkeling

Vrijwel dagelijks merken we dat de uiterlijke dingen van het leven ons niet blijvend gelukkig kunnen maken. Waar we het wel kunnen vinden, is in onszelf. Goed verborgen voorbij onze gedachten, overtuigingen en emoties. Onder alles wat ons tegenhoudt. Holistisch onderwijs, voor jong en oud, is nodig om dat weer in balans te brengen en dat is waar de BLUE STAR ACADEMIE zich voor inzet.

De Blue Star Academie biedt niet alleen kennis over de uiterlijke zaken van het leven, maar geeft vooral aandacht aan de kenner van die buitenwereld. En dat zijn we zelf. Als we gaan inzien dat de kwaliteit van het leven alles met onszelf te maken heeft, geeft dat een grote, innerlijke bevrijding! Er ontstaat rust en vertrouwen in onszelf. Waardoor we rustiger, zelfbewuster, liefdevoller, vrediger en gelukkiger kunnen zijn dan we ooit durfden te geloven.

De Blue Star Academie is er voor iedereen die toe is aan een nieuw begin, een herstart van je leven en het aanboren van nieuwe, verrassende mogelijkheden.

Activiteiten

De Blue Star Academie werkt samen met enkele bijzondere organisaties, zoals Stichting De Herstart en Budgetvrouw.help. Haar rol daarin is om zich met haar unieke spirituele programma’s en activiteiten op innerlijke groei te richten zodat we meer geluk, gezondheid en wijsheid gaan ervaren. De BSA werkt daarbij vanuit de missie en visie van haar geestelijke leraar Sri Vasudeva, die zijn internationale spirituele centrum in Trinidad & Tobago heeft.

In samenwerking met de Dutch University College biedt de BSA Vedische Opleidingen aan die ons naar het hoogste niveau van onze therapeutische en didactische kwaliteiten kunnen leiden (zie pagina Vedische Opleidingen).

Het hogere doel van de Blue Star Academie is om bij te dragen aan het scheppen van een positieve, harmonieuze en duurzame samenleving. En daarin een voorbeeld en inspiratie te zijn voor anderen.

Voor aanmelding van een van onze activiteiten kun je mailen naar aanmelden@bluestaracademie.nl of bellen naar Narada Visser, 06-45052524.

 

Actueel:

Blijf in contact

Met veel plezier presenteren we binnenkort onze Voorjaarsagenda met workshops en consulten op het gebied van yoga, meditatie, healing, coaching, ayurveda en vedische astrologie.

Keep in touch!

Lees verder!