De Blue Star Academie werkt samen met Stichting De Herstart, eveneens een onderwijsstichting zonder winstoogmerk. Ze arrangeert speciale Herstartdagen in de vorm van bijeenkomsten en workshops om mensen die in een moeilijke periode van hun leven zijn beland op te beuren, te motiveren en hen te leren hoe ze hun leven weer op het rechte pad kunnen krijgen.

In ons leven kunnen we tegenspoed ondervinden en minder positieve ervaringen ondergaan. Het overkomt ons bijna allemaal. Tegenslagen kunnen zich op veel manieren voordoen en het is dan niet altijd gemakkelijk om door te gaan en het leven weer als positief te gaan beleven.

Belangrijk is om tegenslagen in hun juiste perspectief te plaatsen en te leren dat ze juist een bijdrage kunnen leveren aan het nemen van een positieve wending in het leven. Door middel van het volgen van workshops en cursussen via BSA/Stichting De Herstart leren we met de onvoorspelbaarheid en onzekerheid van het leven om te gaan. Ieder mens beschikt over het grote geschenk om in vrijheid keuzes te maken om in diepe verbondenheid met onszelf en met elkaar het leven de betekenis te geven waar we echt beter van worden en waarop we recht hebben. Ons advies is: volg je diepere verlangens en leer hoe de juiste keuzes te maken.

 

Zie vooral de volgende video

 

‘Je kunt de rivier niet overmeesteren, maar je kunt wel leren hoe je de boot naar de overkant dient te besturen. Hierbij is het cruciaal dat je niet de stroom probeert te beheersen, maar je boot zo te besturen dat de stroom van de rivier juist in je voordeel gaat werken.’                                                                                                        – Rachel Joe, directeur Stichting De Herstart.

Zie verder www.stichtingdeherstart.nl

 

 

1543total visits,1visits today